Sant Jordi 2018

Som al carrer Torras i Bages 19 (veure mapa)
clarabarcelo@vuket.com
665.98.01.71

Avui comandes només a la botiga. Gràcies!

Pots fer la teva comanda online ara i fins el dia 21 a les dotze de la nit.
Pagament al recollir-la o via PayPal.

Rosa Llegenda

Aquest model consta d’una rosa Freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga i d’unes cintes d’herba d’ós. Tot embolcallat amb xarpellera natural i lligat amb betes verdes i vermelles, i cordill senyera.

7€

Fer comanda

Rosa Joglar

Aquest model consta d’una rosa Freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga, fulla de ruscus i dues flors de craspedia. Col·locat dins una ampolla de vidre 100% reciclat i acabat amb betes verdes i vermelles, i cordill senyera.

A escollir entre dos colors d’ampolla, transparent o verd. (especificar color d’ampolla als comentaris, en les comandes on-line).

14€

Fer comanda

Rosa Montblanc

Aquest model consta d’una rosa Red naomi de 90 cm. Va acompanyada d'espigues, fulles de monstera, sterlitzia, shanadoo i herba d'ós. Tot embolcallat per una estructura de vímet natural, amb cordills vegetals grocs i vermells, corda natural de cànam, i feltre verd.

20€

Fer comanda

Rosa Princesa

La rosa pels petits de casa. Consta d’una rosa Red naomi de 40 cm amb espiga, embolcallades amb xarpellera natural i lligat amb feltre verd i cordill senyera.

5€

Fer comanda

Roser Pitimini

Roser de la varietat pitimini de roses petites, adornat amb espigues i sisal blanc. Acompanyat d’un sac de xarpelllera vermella amb entrellaçat de cinta vegatal groga i vermella.

15€

Fer comanda

Ram de roses

Els rams poden ser de 6, 12, o les roses que es desitgin. Van acompanyades de verds elegants i espigues. El preu variarà depenent del nombre de roses.

Ram de 6 roses

30€

Ram de 12 roses

54€

Fer comanda