Sant Jordi 2017

Som al carrer Torras i Bages 19 (veure mapa)
clarabarcelo@vuket.com
665.98.01.71

Avui comandes només a la botiga. Gràcies!

Pots fer la teva comanda online ara i fins el dia 21 a les dotze de la nit.
Pagament al recollir-la o via PayPal.

Rosa Llegenda

Aquest model consta d’una rosa Freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga i d’unes tires d’herba d’ós. Tot s’embolcalla dins un con de xarpellera, a escollir entre dos tons blanc o vermell (especificar color escollit als comentaris, al fer la comanda on-line).

8€

Fer comanda

Rosa Llança

Aquest model consta d’una rosa Freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga. S’embolcalla dins una estructura de troncs i joncs naturals, amb cordill de senyera entrelleçat a l’estructura. A escollir entre dos tons d'estructura, natural o blanca (especificar color escollit als comentaris, al fer la comanda on-line).

12€

Fer comanda

Rosa Montblanc

Aquest model consta d’una rosa Red naomi de 90 cm. Va acompanyada d'espigues, fulles de monstera, sterlitzia, aspidistra i herba d'ós, i tres pinxos de xarpallera en acordió, amb detall de cordill senyera.

20€

Fer comanda

Rosa Joglar

Aquest model consta d'una rosa Freedom de 80 cm, acompanyada amb espiga, herba d'ós i verds d'acompanyament. Tot dins un sac de xarpellera amb un llaç de senyera natural. (Conté pot de vidre per l'aigua a l'interior del sac.)

10€

Fer comanda

Rosa Princesa

La rosa pels petits de casa. Consta d’una rosa Red naomi de 40 cm amb espiga, acompanyades d’un pinxo de xarpallera amb cordill senyera i dins un petit con de malla vermella.

6€

Fer comanda

Roser Pitimini

Roser de la varietat pitimini de roses petites, adornat amb espigues i sisal vermell. Acompanyat d’una capsa de cartro decorativa i decorada per l’ocasió.

15€

Fer comanda

Ram de roses

Els rams poden ser de 6, 12, o les roses que es desitgin. Van acompanyades de verds elegants i espigues. El preu variarà depenent del nombre de roses.

Ram de 6 roses

30€

Ram de 12 roses

54€

Fer comanda