Sant Jordi 2016

Som al carrer Torras i Bages 19 (veure mapa)
clarabarcelo@vuket.com
665.98.01.71

Avui comandes només a la botiga. Gràcies!

Pots fer la teva comanda online ara i fins el dia 21 a les dotze de la nit.
Pagament al recollir-la o via PayPal.

Rosa Llegenda

Aquest model consta d’una rosa freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga i d’unes tires d’herba d’ós. Tot s’embolcalla dins un con de xarpellera, a escollir entre dos tons naturals.

8€

Fer comanda

Rosa Llança

Aquest model consta d’una rosa freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga. S’embolcalla dins una estructura de troncs i joncs naturals, amb cordill de senyera entrelleçat a l’estructura.

12€

Fer comanda

Rosa Montblanc

Aquest model consta d’una rosa freedom de 80 cm acompanyada de l’espiga i de verds elegants. Tots els materials neixen d’un niu fet amb mèdula, joncs naturals i un llit de sisal blanc. Acabat amb cordills d’espart i de senyera.

20€

Fer comanda

Rosa Princesa

Pensada pels petits de casa. Consta d’una rosa grand prix de 50 cm amb espiga, acompanyades d’un pinxo de senyera i tot dins un petit con de xarpellera./p>

6€

Fer comanda

Roser Pitimini

Roser de la varietat pitimini de roses petites, adornat amb espigues i sisal vermell. Acompanyat d’una capsa de cartro decorativa i decorada per l’ocasió.

15€

Fer comanda

Ram de roses

Els rams poden ser de 6, 12, o les roses que es desitgin. Van acompanyades de verds elegants i espigues. El preu variarà depenent del nombre de roses.

Ram de 6 roses

30€

Ram de 12 roses

54€

Fer comanda